Vragen?
Contacteer ons op support@mirrorhorses.com
— Facturatie Informatie —
— facturatie ADRES —
— betaling INFO —
Kredietkaart nummer
CVC Code:
Vervaldatum maand:
Vervaldatum Jaar:
Item
Price
€50
Betaal je liever op een andere manier?
— hier is wat je krijgt —
 1 RTT sessie van 60-90 min 
 Audio hypnose bestand 
 Opvolg e-mails om vooruitgang te meten
 Eventueel 2de RTT sessie voor zelfde onderwerp
TOTALE WAARDE: 150€
VANDAAG VOOR JOU ENKEL $150 $50!
 Hoi Wendy, gisteren voor het eerst een echt buitenritje alleen met Marly gedaan! Normaal stopt ze na 2 of 3 meter steeds en twijfelt dan. Nu zat ik er met vertrouwen op en stapte ze vrolijk en ontspannen door. Er waren wel wat momentjes dat ze ging draven en ik haar niet meteen terug kreeg, vond het niet fijn maar ik was daardoor niet in paniek ofzo en was daarna ook snel weer ontspannen. (Meteen weer losse teugel). Bij terugkomst zijn er twee opties, snel terug naar stal en met een omweg langs de weg en Marly nam uit zichzelf de omweg. Heerlijk! Op naar nog meer fijne ritjes!. 
— Ruby
 Twee jaar geleden stapte ik in de wereld van "de paarden". Angst werd een onderdeel van de nieuwe hobby. Gelukkig ontdekte ik Mirror horses snel. Ik leerde omgaan met de angst, ik leerde nog intensiever omgaan met paarden. En zelfs nu twee jaar later ontdekte ik via de RTT sessie van waar die angst kwam! Zo leerrijk geweest voor mij. Ik kan wat ik hier leerde zelfs toepassen op de rest van mijn leven. Mirror horses leerde me meer dan alleen een zelfverzekerde ruiter te worden. 
— Veronique
Ik ben super enthousiast want ik kon vorige zondag eindelijk naar een Yoga les gaan, volgepakt met mensen die ik niet ken (daarom durfde ik niet gaan voorheen uit angst voor een paniekaanval).
En niet alleen kon ik ontspannen maar er ik kon er ook van genieten! Dat was een grote reden om te vieren. 
En 's avonds hadden we dan een diner bij collega's van mijn man en alles ging vlot en we zijn zelfs langer gebleven dan afgesproken. En ik genoot er zelfs van om hen te leren kennen, met hen te praten en te eten. Een andere reden om te vieren dus! 
Na onze RTT sessie heb ik vele mensen bezocht en ben ik naar de opera gegaan zonder enige angst of onaangename fysieke sensaties. 
Dankjewel voor jouw hulp! "
— Patricia
Mirror Horses| Copyright ©2019 | All Rights Reserved
Privacy Policy  -  Terms & Conditions  -  Disclaimer
Powered By ClickFunnels.com